Hier kan men wat leren Van Oers Academy

Van Oers
Academy

We hebben ons eigen opleidingsinstituut. Daar bieden we complete leerpakketten aan voor onze medewerkers. Dat maakt ons op twee belangrijke punten sterker: voortdurende training houdt de dienstverlening op het hoogste niveau en het helpt iedere collega om loopbaanstappen te maken. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur.

Vakkennis

Ieder jaar verzorgen we op verschillende niveaus vaktechnische cursussen in de vorm van bijvoorbeeld een summercourse of wintercourse op een externe locatie. Ook kunnen onze medewerkers PE (Permanente Educatie) punten behalen via de Van Oers Academy. De trainingen worden verzorgd door verschillende trainingsbureaus en universitaire docenten, zodat we er zeker van zijn dat je het beste krijgt dat er in de markt te vinden is.

 


1/2

Je doet het altijd samen!

2/2

Ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Fotoslider

Persoonlijke ontwikkeling

De Van Oers Academy is één van de drijvende krachten achter je loopbaanmogelijkheden. Via een Persoonlijk Ontwikkel Plan wordt voor en met jou de opleidingsbehoefte bepaald. Samen met de leidinggevende kijken we waar de ontwikkelpunten liggen en wordt een opleidingstraject afgesproken. Voor ieder functieniveau zijn mogelijkheden aanwezig. Op het gebied van persoonlijke vaardigheden kan je denken aan communicatietrainingen op verschillende niveaus, management development programma’s maar ook Business English.

Naast het puur vaktechnische is er altijd aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en de zogenaamde menselijke tools.