Werken als een...

Senior professional bij Van Oers

Wat heb je bereikt, voor jezelf en het bedrijf? Waar heb je impact en invloed? Welke stap wil je nog eens welbewust maken? Van Oers zou wel eens een hele goede keuze kunnen zijn. In de wereld van accountancy en advies zijn we een kantoor waar je op elk gebied van het vak mooie resultaten kunt bereiken.

Foto

Klanten – veelal grotere ondernemers in het MKB – leggen ons uitdagende vraagstukken voor. Dat vereist excellente dienstverlening. Daarbij hebben de seniors een sleutelrol. Je draagt verantwoordelijkheid voor het succes van de lokale Van Oers vestiging en daarmee ook voor het gehele bedrijf.

Je hebt te maken met begeleiding en ontwikkeling van young professionals en professionals. Dat doe je soms binnen de Van Oers Academy, maar ook op informele momenten van coaching en begeleiding. Je draagt het eigene van onze aanpak uit: advieswerk dat dicht bij de klant staat, vanuit échte verbondenheid en vanuit een ondernemende instelling.

Senior Professionals zijn op verschillende van deze resultaatgebieden leidend en betrokken. Dat maakt een positie bij Van Oers boeiend en geeft een carrière lang voldoening. Naast veel jong talent begroeten we regelmatig seniors die met overgave kiezen voor het werk waar het bij ons om gaat. In de woorden van onze founder Harrie Van Oers: “Zo veel mogelijk medeondernemers vooruit helpen, dat blijft het doel”.

We investeren in mensen

We zijn een hecht team. Verbinding is de basis voor alles.

Veel van onze collega’s zijn opgeleid en gegroeid binnen het bedrijf. Zo delen we kennis en onze manier van werken. De Van Oers Academy is daarbij een belangrijke schakel, maar zeker niet de enige. Investeren in mensen zit ook in interesse en een hechte samenwerking.


Interesse? Solliciteer nu!

Senior Professional - Loonadministrateur Onderwijs

Senior Professional - Loonadministrateur Onderwijs

Vacature bekijken

Senior Professional – Marketing Manager

Senior Professional – Marketing Manager

Vacature bekijken

Senior Professional - Teamcoördinator Loonadvies

Senior Professional - Teamcoördinator Loonadvies
Veel contact met de klant en van toegevoegde waarde zijn voor klanten en collega’s. Als Teamcoördinator Loonadvies ben je meewerkend voorman- of vrouw en geef je leiding aan één van onze specialistische teams. Neem jij de verantwoordelijkheid en ben je to

Vacature bekijken

Senior Professional - (Aankomend) Fiscaal Directeur

Senior Professional - (Aankomend) Fiscaal Directeur
De kans om te participeren! Ben je ondernemend, commercieel & heb je leidinggevende capaciteiten. Dan heb je alles in je om binnen enkele jaren fiscaal directeur te zijn.

Vacature bekijken

Senior Professional - Belastingadviseur

Senior Professional - Belastingadviseur
Vertrouwen krijgen van klanten. Vanwege je vakkennis. Omdat je onverwachte oplossingen brengt. En gewoon omdat je een goede relatie onderhoudt. Dat ervaar je als belastingadviseur bij Van Oers.

Vacature bekijken

5 vacatures beschikbaar