Werken als een...

Stagiair bij Van Oers

Weinig stagiairs kunnen vertellen dat ze dit hebben meegemaakt: serious business vanaf de eerste stagedag. Zo doen we dat bij Van Oers. Mee naar klanten, meedenken over de pittigste vraagstukken, helpen bouwen aan oplossingen. Natuurlijk is de begeleiding intensief, maar je bent allesbehalve een ‘toekijker’.

Foto

Van Oers is een bijzondere plek voor stages. Heel veel van de ervaren collega’s zijn dagelijks betrokken bij begeleiding en coaching. Leren en groeien zit bij ons ‘in de lucht’.

Een stagiair heeft veel te kiezen. Vaak bepaalt het stageplan of je onderzoeksvraag waar we een plek voor je kunnen gaan zoeken. Soms hebben we ook zelf al projecten of stages gedefinieerd waar je dan als stagiair op kunt solliciteren.

Het gebeurt regelmatig dat we stagiairs weer terugzien na hun opleiding. Elk jaar beginnen zo’n 15 net afgestudeerde starters hun loopbaan bij Van Oers.

We investeren in mensen

We zijn een hecht team. Verbinding is de basis voor alles.

Veel van onze collega’s zijn opgeleid en gegroeid binnen het bedrijf. Zo delen we kennis en onze manier van werken. De Van Oers Academy is daarbij een belangrijke schakel, maar zeker niet de enige. Investeren in mensen zit ook in interesse en een hechte samenwerking.


Interesse? Solliciteer nu!

Stagiair(e)

Stagiair(e)
Serious business vanaf de eerste stagedag. Zo doen we dat bij Van Oers!

Vacature bekijken

1 vacature beschikbaar