Werken als een...

Young professional bij Van Oers

Je bent een starter. Je doet vanaf de eerste dag écht mee; dus bij de klanten aan tafel, meedenken en meebeslissen over pittige vraagstukken. Als startende professional ben je meteen volwaardig lid van het team, omdat we ervan overtuigd zijn dat je – nét afgestudeerd, vol nieuwe ideeën en energie – veel te brengen hebt bij Van Oers. Natuurlijk is de begeleiding intensief in deze fase van je loopbaan.

Foto

Het zal je verrassen voor een middelgroot kantoor als wij zijn, horen we bij de besten op het gebied van training en ontwikkeling. Dan hebben we het niet alleen over vaste momenten, maar ook in de dagelijkse praktijk ben je er continu mee bezig. Je komt bij ons trouwens veel starters tegen die in dezelfde flow zitten. Sámen vooruit dus! Voor de startersfuncties is een traject vanuit de Van Oers Academy een vast onderdeel.

Dat je snel groeit heeft ook te maken met de omvang en de aard van ons bedrijf. We werken vanuit lokale vestigingen dicht bij de klant. Je verantwoordelijkheden zijn dan al gauw groter. Zelfs de specialisten die worden toegevoegd aan klantenteams of projecten voelen dat ze dicht bij de klanten staan en zien altijd wat de adviezen en de dienstverlening betekenen voor ondernemers. Dat maakt het werk speciaal. Iedereen bij Van Oers kiest bewust voor die dynamiek.

Alles bij elkaar werken er 280 collega’s bij van Oers, verdeeld over zeer diverse vakgebieden. Daardoor staan er ook veel ontwikkelrichtingen voor je open.


Collega's

Pieter Dekkers
"Jezelf ontwikkelen door te leren van de mensen om je heen, maar ook door zelf kritisch te blijven."

Pieter Dekkers
Young Professional Fiscaal

Mariska van As
"Doordat wij werken in gespecialiseerde teams kunnen wij onze dienstverlening optimaal afstemmen op de behoeften van de klant. "

Mariska van As
Young Professional loonadvies

Vera de Jong
"Met behulp van de Van Oers Academy kan ik mij ontwikkelen tot zelfstandig accountant."

Vera de Jong
Young Professional Accountancy

We investeren in mensen

We zijn een hecht team. Verbinding is de basis voor alles.

Veel van onze collega’s zijn opgeleid en gegroeid binnen het bedrijf. Zo delen we kennis en onze manier van werken. De Van Oers Academy is daarbij een belangrijke schakel, maar zeker niet de enige. Investeren in mensen zit ook in interesse en een hechte samenwerking.


Interesse? Solliciteer nu!

Young Professional - Accountant (Franchise)

Young Professional - Accountant (Franchise)
Wil jij werken voor één van de grootste franchiseketens van de wereld? Als Assistent accountant word je mede verantwoordelijk voor deze klantenportefeuille.

Vacature bekijken

Young Professional - Systeembeheerder

Young Professional - Systeembeheerder
Voor onze ultramoderne systemen zijn we op zoek naar een enthousiaste junior systeembeheerder met gevoel voor beveiliging.

Vacature bekijken

Young Professional - Accountant

Young Professional - Accountant
Leren in een duizelingwekkend tempo! Eén van de mooiste dingen die je ontdekt: hoe je klanten voor je wint en verrast met de impact van je werk. Je gaat ervaren hoe je ondernemers richting en vaart kunt geven bij hun ambities en plannen.

Vacature bekijken

Young Professional - Accountant Agro

Young Professional - Accountant Agro
Leren in een duizelingwekkend tempo! En één van de mooiste dingen die je ontdekt: hoe je agrarische klanten voor je wint en verrast met de impact van je werk.

Vacature bekijken

Young Professional - Belastingadviseur

Young Professional - Belastingadviseur
Je weet al aardig wat van belastingen. Maar nu komt daar nog veel meer bij. Zeer verschillende invalshoeken omdat je intensief contact krijgt met alle betrokkenen in de advies- en aangiftepraktijk. O.a. klanten, notarissen, en andere adviseurs.

Vacature bekijken

Young Professional - Staff

Young Professional - Staff
Vanaf je eerste werkdag direct contact met de klant. Je ziet direct resultaat van je werkzaamheden. Zo ontwikkel je je razendsnel. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Vacature bekijken

6 vacatures beschikbaar