Ontdek Van Oers

Het team waar je bij wilt horen

Dicht bij je klanten zijn. De energie voelen van een hecht team. En volop in ontwikkeling blijven. Dat maakt je baan bij Van Oers zo bijzonder.

Van Oers Accountancy & Advies is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert. De karakteristieke Van Oers-aanpak wordt beloond met vertrouwen en een gezonde groei in onze regio. Daarom hebben we altijd vacatures en zijn we geïnteresseerd in energieke mensen die ons team kunnen versterken. Stagiairs, Young Professionals, Professionals en Senior Professionals.

Echt dicht bij klanten

‘Achter je bureau vandaan durven komen.’

Dat is de kern volgens oprichter Harrie van Oers. En die aanpak is nog elke dag het kenmerk van ons kantoor. Hier werk je dicht bij de klanten. Je ziet wat we betekenen voor ondernemingen, voor de mensen die er werken, voor succes, transparantie en vertrouwen. Ook al doen we vaak echt specialistenwerk, we verliezen nooit uit het oog waar en voor wie we het doen.

Midden in de (lokale) samenleving

Bij Van Oers zijn we niet zo van de torenhoge hoofdkantoren. Van Oers kiest heel bewust voor meer lokale vestigingen. Zo staan we werkelijk naast onze klanten en maken we deel uit van de lokale gemeenschap. Dicht bij mensen die klant zijn bij Van Oers of die bij ons werken. Dat maakt ook dat we betrokken zijn bij mooie, energiebrengende (lokale) projecten en initiatieven. Meebouwen aan een duurzame samenleving, ook dat is werken bij Van Oers.

Je blijft jezelf ontwikkelen

Klanten en het maatschappelijk verkeer moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening. We hebben de ambitie om uit te blinken in onze dienstverlening. We investeren voortdurend in opleiding van onze medewerkers, in onze systemen en onze processen en we hechten veel waarde aan ons intern kwaliteitsbeheersingssysteem waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening wordt bewaakt.

Een baan bij Van Oers is ook een keuze voor groei en ontwikkeling. We hebben een uitdagend programma dat wordt georganiseerd en uitgevoerd door de Van Oers Academy, ons eigen opleidingsinstituut.

We bieden starters en ervaren mensen interessante trajecten voor trainen, leren, verdiepen en ontwikkelen. Daarbij gaat het net zozeer om vaktechnische kennis en vaardigheden als om persoonlijke groei. En natuurlijk horen daar interessante loopbaanstappen bij.

Academy
Academy

Van Oers Academy

De Van Oers Academy is één van de drijvende krachten achter je loopbaanmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Meer over de Academy