Alles over...

Van Oers
Accountancy

Van Oers is een accountantskantoor wat de wil heeft zich te blijven verdiepen in de mensen om zich heen. Een gezonde en inspirerende werkomgeving is immers de basis van al het succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede band met onze maatschappij. Vanuit die oprechte betrokkenheid dragen wij graag een steentje bij aan projecten en initiatieven die de kwaliteit van onze samenleving verhogen.

Wij bouwen graag een hechte band op met onze klanten. Door hen optimaal te ondersteunen kunnen zij succesvol én zorgeloos ondernemen. Dat is ons doel!

Alles over...

Samenstel

Vanuit onze samenstelpraktijken in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert adviseren en begeleiden we ondernemers.

"Doordat we in teams werken, hebben we korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten."

De jaarrekening is voor de ondernemer een waardevol document, omdat het inzicht verschaft in de financiële realisatie van afgelopen jaren en een basis vormt voor toekomstige jaren. Dat zie je ook terug in onze aanpak. Bij Van Oers krijg je de ruimte om je talenten in de volle breedte tot bloei te laten komen.

Alles over...

Van Oers Audit

Van Oers Audit B.V. is gevestigd in Breda en onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Van Oers Audit richt zich op het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse bedrijven in de middensector. Daarnaast werken we voor diverse internationaal gestructureerde ondernemingen. Dit doen we samen met andere kantoren uit onze internationale samenwerkingsverbanden.

We doen meer dan alleen het controleren van de jaarrekening. Onze cliënten waarderen Van Oers Audit, omdat we altijd (pro-)actief met ze mee denken, waarbij het persoonlijk contact de doorslag geeft. Bij Van Oers Audit draait het om daadkracht, oplossingsgerichtheid en betrokkenheid.

Alles over...

Van Oers Agro

Van Oers Agro is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Vanuit onze vestiging in Zundert bedienen wij onze agrarische klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en agrarisch advies.
Van Oers Agro onderscheidt zich door kwaliteit, vooruitstrevendheid en een persoonlijke benadering. We werken met een vast team van zo'n 40 enthousiaste medewerkers. De relatiebeheerders van Van Oers Agro komen uit de sector en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.