Alles over...

Van Oers
Fiscaal

Van Oers is een accountantskantoor wat de wil heeft zich te blijven verdiepen in de mensen om zich heen. Een gezonde en inspirerende werkomgeving is immers de basis van al het succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede band met onze maatschappij. Vanuit die oprechte betrokkenheid dragen wij graag een steentje bij aan projecten en initiatieven die de kwaliteit van onze samenleving verhogen.

Wij bouwen graag een hechte band op met onze klanten. Door hen optimaal te ondersteunen kunnen zij succesvol én zorgeloos ondernemen. Dat is ons doel!

Alles over...

Belastingadvies

De specialisten van Van Oers Belastingadvies richten zich volledig op hun eigen specifieke vakgebied. Ze beschikken over waardevolle ervaring en volgen de meest recente ontwikkelingen binnen hun specialisme nauwgezet. Hierdoor kan de klant vertrouwen op een advies dat is toegespitst op zijn specifieke situatie. Ofwel; Van Oers Belastingadvies levert maatwerk.

"Het landschap van fiscale wet- en regelgeving is terrein voor specialisten."

Vanuit de adviespraktijken van Van Oers in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert onderhoud je persoonlijk contact met cliënten, de Belastingdienst en intermediairs. 

Alles over...

Van Oers International

De belastingadviseurs van Van Oers International richten zich volledig op internationale vraagstukken. Samen hebben we al heel wat cliënten begeleid om de stap naar het buitenland succesvol af te ronden. Die ervaring komt natuurlijk goed van pas. We overzien het traject van A tot Z en begeleiden de ondernemer hier volledig in.

Bij Van Oers International onderhoud je contacten met (inter)nationale cliënten, belastingdienst en (buitenlandse) intermediairs.